Sunday, May 30, 2010

craiova sau cum am primit botezul ca peticel

Craiova , a fost pentru mine prima  iesire in lume,am vazut cum arata o sala de expozitie, cum se expun lucrarile,cum vad altii ce lucram si mai ales ce inseamna echipa ,prietenia .
Am vazut ce inseamna discretie,modestie,am schimbat intre noi pareri,experienta si chiar panglici colorate ,parca eram niste copii care faceau schimb de timbre.
Mariana Tugui ,peticelul nostru din Craiova, a organizat impecabil aceasta expozitie cu atita discretie si modestie de  parca s-ar fi organizat totul de la sine.
Acolo am cunoscut o alta parte a grupului ,pe Dora,Carmina si pe nonconformista Betty le-am cunoscut la Arieseni,iar aici la Craiova pe Lili,Elena,Ortansa, Irina,Mariana,Julieta si bineinteles pe Smaranda motorul si sufletul grupului.
Am admirat toate lucrarile fara sa pot spune decit ca mi-au placut toate,sunt fiecare frumoase si ingenioase prin tehnicile folosite .
Felicitari peticelelor prezente care pe linga faptul ca sunt talentate sunt si foarte placute ,agreabile .
Felicitari peticelelor care au trimis lucrarile si poate alta data ne vom vedea.
Concluzia mea ,este ca fiecare are un stil personal si mai ales multa dorinta de a face ceva!
Inca odata felicitari gazdei noastre si peticelelor participante!

2 comentarii:

lili.constanta said...

Te imbratisez cu ochii in lacrimi de bucurie si speranta ca oamenii pot creea in jurul lor oaze de prietenie, pasiune si culoare! Am inteles ca... Se poate!

Anonymous said...

Ma bucur ca ne-am revazut la Craiova si am putut sa-ti admir creatiile tale si stilul tau inconfundabil.
Carmina